|  

Mortensaften d. 10 november 2017​

​Forret:

Varmrøget laks med avokadocreme, saltet agurk, urter og rugbrødsjord

Hovedret:

Traditionel andesteg med hjemmelavet rødkål,

sveskekompot, skysauce

og sukkerbrunede økologiske kartofler

Dessert:

Gammeldags æblekage på økologiske æbler

Pris 2 retter 235,-

Pris 3 retter 285,-

Bordbestilling nødvendig senest 8/11.

Tlf. 36 45 44 00 eller mail@hotelfyogbi.dk 

Kontakt Hotel Fy og Bi

​Ved bordbestilling venligst angiv café eller restaurant.

Dette er ikke en online bestilling, ved kort varsel ring venligst i stedet.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​

​Hotel Fy og Bi

Valby Langgade 62

2500 Valby

Kontakt info​

​Telefon: +45 3645 4400

E-mail: mail@hotelfyogbi.dk

CVR: 18340445